Те, що я чую, я забуваю. Те, що я бачу, я пам`ятаю. Те, що я роблю, я розумію.
Конфуцій

середу, 1 грудня 2021 р.

Шановні колеги, які запланували проходження курсів підвищення кваліфікації на базі КЗ ЗОІППО ЗОР у 2022 році!
Прошу:
❈ перевірити, чи є ви у Списку слухачів КПК-2022
❈ уважно ознайомитися з графіком курсів ПК за посиланням (зверніть увагу на кількість годин, форму: дистанційно!!!), обрати період та пройти реєстрацію на курси на платформі https://zoippo.net.ua/workplace, доступ до якої буде відкрито з 14:00 01.12.2021 до 14:00 07.12.2021. Посилання на платформу для вибору терміну навчання розміщено також і на сайті навчально-методичного центру КЗ ЗОІППО ЗОР за адресою https://goo.su/9pC.
Реєстрацію проходимо самостійно (або можна скористатися допомогою методиста) за алгоритмом:
1. Зайти на платформу https://zoippo.net.ua/workplace. Для ідентифікації потрібно вказати: логін – адреса електронної пошти, яка була вказана при реєстрації на КПК, пароль 2022.
2. Обрати тематику КПК і потім в переліку запропонованих термінів навчання вибрати один з них.
3. Підтвердити свій вибір, натиснувши кнопку Зберегти мій вибір.
4. Якщо слухач зареєстрований у 2022 році на кілька КПК, потрібно повторити вибір терміну навчання і для інших тематик.
5. Закрити сайт після завершення роботи.
6. Повідомити методиста Захарчук О.Л. про реєстрацію та терміни проходження КПК.
Зверніть увагу, що кожен слухач на одну тематику КПК може зареєструватися тільки один раз. Система контролює цей вибір і вибір двох термінів навчання за одним напрямом неможливий. Якщо слухач проходитиме навчання у 2022 році за кількома тематиками, то вибір здійснюється кілька разів для різних тематик КПК. Послідовність проходження курсів підвищення кваліфікації не має значення. Для кожної групи КПК визначено максимальну норму наповнення групи. У списку запропонованих термінів навчання біля кожного варіанту справа відображається кількість зайнятих місць та максимальна кількість слухачів в групі. При заповненні навчальної групи реєстрація в цю групу закривається автоматично. Якщо на момент реєстрації певна група вже закрита, то слухачу потрібно обрати інший термін навчання. Якщо слухач не може авторизуватися на платформі https://zoippo.net.ua/workplace з різних причин (під час реєстрації на КПК була вказано неправильна або неіснуюча адреса поштової скриньки, чи була вказана електронна пошта закладу освіти), то слухачу потрібно самостійно написати на адресу kpk.zoippo@gmail.com електронного листа зі своєї діючої електронної пошти, зазначивши своє прізвище, ім’я, тематику курсів, на які він зареєстрований, та причину звернення. Адміністратор платформи внесе необхідні зміни в базу слухачів і доступ до платформи буде відкрито.

Немає коментарів:

Дописати коментар